Ostojić o navodnom planu za likvidaciju Gotovine: Zna se tko je uhitio Gotovinu, Vidovića ću tužiti

Ostojić o navodnom planu za likvidaciju Gotovine: Zna se tko je uhitio Gotovinu, Vidovića ću tužiti

Foto: FAH

MINISTAR unutarnjih poslova u odlasku Ranko Ostojić kratko je za Index prokomentirao ozbiljne optužbe koje je na njegov račun iznio tajnik Odbora za branitelje HDZ-a Josip Vidović.

On je, naime, jutros u Studiju 4 HRT-a, govoreći o problemima branitelja, rekao kako je Ostojić 2002. godine imao plan kako likvidirati Gotovinu ako ga se ne bude moglo uhititi.

"Nakon rata su starije strukture, komunističke i udbaške, napravile plan gdje su iz svih institucija protjerale generale, umirovili su sve zapovjednike. Sjećate se da su generala Gotovinu proganjali, da je 2002. godine mislim Ranko Ostojić napravio plan kako uhititi generala Gotovinu, ako ga ne može uhititi da ga likvidira", rekao je Vidović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostojić je za Index prokomentirao da se radi o najobičnijim izmišljotinama "uznemirenih HDZ-ovaca".

"Naravno da laže, ali ništa novo kod uznemirenih HDZ-ovaca. Čestitam i njemu i njegovim vođama na uspješnoj realizaciji njihovog plana uhićenja umirovljenog generala Ante Gotovine. Kako i navodi Karamarko da nikada neće reći kako su uhitili Antu Gotovinu onda i ne znamo što je njihov plan sadržavao. Naravno da ću ga tužiti za klevete i laži", prokomentirao je Ostojić za Index.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara