Ostojić o "Pinocchio agenciji HDZ": Kontinuitet njihove politike je laganje

Foto: Admir Buljubašić / Cropix

SDP-OVAC Ranko Ostojić danas je odbacio optužbe iz HDZ-ovih redova da je oporba organizirala prosvjede branitelja te da je ta stranka organizirala ili plaćala nasilje.

Jučer su iz redova vladajućih stigle optužbe da su u organizaciji splitskog prosvjeda branitelja sudjelovali SDP-ovci Ranko Ostojić, Ante Kotromanović i Šime Lučin zajedno sa šefom kaštelanske HVIDR-e Željkom Strizeom. Ostojić je HDZ nazvao "Pinocchio agencijom". "Kontinuiranim laganjem pokušavaju prikriti probleme u državi", kazao je Ostojić te dodao kako nije bilo nikakvih sastanaka i da apsolutno ništa nije istina.

"Matušićeve izjave su najjeftinije laži"

"Kontinuiranim laganjem žele skrenuti pažnju s važnijih stvari u Hrvatskoj", rekao je Ostojić i dodao da HDZ-u ne proći taktika da ponavljanje laži postaje istina, jer će "laž uvijek ostati laž". SDP-ovci tvrde da podržavaju svaki mirni prosvjed, no i dodaju da dok su u parlamentu i mogu tamo iznositi svoje stavove će tim putem i ići.

SDP-ov saborski zastupnik Ante Kotromanović smatra da su izjave HDZ-ovca Frane Matušića, o organiziranju skupa, najjeftinije laži. "Imali smo strogu zapovijed našeg predsjednika stranke da ne dolijevamo ulje na vatru i ponašali smo se sukladno tome", kazao je Kotromanović i dodao da vladajući pokušavaju amortizirati nezadovoljstvo građana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara