Ostvarite pravo na stipendiju i studirajte na jedinom američkom koledžu u regiji

Foto: Press foto

AMERIČKI koledž za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT), raspisao je natječaj za upise u sljedeću 2012./2013. akademsku godinu, kao i natječaj za dodjelu stipendija, točnije financijske potpore, u ukupnom iznosu od 2,5 milijuna kuna. Rok prijave je 15. veljače 2012. Prijavite se, ostvarite pravo na stipendiju i studirajte na jedinom američkom koledžu u regiji. RIT/ACMT nudi stručne preddiplomske programe: Informacijske tehnologije, Međunarodno poslovanje i Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima.

Informacijske tehnologije; Stručni studij Informacijske tehnologije dostupan je na Američkom koledžu za menadžment i tehnologiju, u Dubrovniku i Zagrebu. Studij studentima osigurava potrebna teorijska i praktična znanja u području suvremene informatičke tehnologije s naglaskom na dizajniranje i razvoj informatičkih programa orijentiranih na krajnjeg korisnika. Nastava se odvija u predavaonicama opremljenim najinovativnijim Apple iMac računalima.

Međunarodno poslovanje; U suvremenome poslovnom svijetu mnoge kompanije posluju globalno, stoga su profesionalci upoznati s kulturološkim i političkim različitostima, kao i s konkurentnošću te uvjetima na globalnom tržištu vrlo traženi. Studijski program Međunarodno poslovanje, dostupan na Američkom koledžu za menadžment i tehnologiju u Zagrebu, studente priprema za izazove na globalnom tržištu. Studij nudi dva područja specijalizacije, marketing ili menadžment, a uključuje kolegije kao što su: Razvoj poslovnog plana, Marketing u globalnom okruženju, Globalno poslovanje, Financije u globalnom okruženju, Upravljanje inovacijama i tehnologijom i dr.

Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima; Program Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima, dostupan na RIT/ACMT-u u Dubrovniku, kroz idealnu ravnotežu praktičnog iskustva i teorijskog znanja studente priprema za karijeru u područjima menadžmenta i turizma. Studenti slušaju stručne kolegije kao što su: Marketing i prodaja u hotelijerstvu, Planiranje i razvoj u turizmu, Mikroekonomija, Inovacije u uslužnim djelatnostima, Vrednovanje kvalitete usluga, Upravljanje objektima i imovinom, te Poduzetništvo.Zašto odabrati RIT/ACMT? RIT/ACMT nudi kvalitetne akademske programe orijentirane na uspjeh u karijeri. Bogato teorijsko znanje stečeno tijekom studija primjenjuje se kroz stručnu praksu. Sva predavanja održavaju se na engleskom jeziku. Studenti rade u internacionalnom okruženju, u malim grupama. Podučavaju ih kvalitetni predavači s bogatim međunarodnim iskustvom. Nastavne metode koje primjenjuju potiču interakciju i aktivno sudjelovanje studenata. Statistike govore o natprosječno visokom postotku zapošljavanja diplomanata po završetku RIT/ACMT-a.
Upisi su u tijeku. RIT/ACMT jedinstven je po tom što se studenti u akademsku godinu mogu upisati tijekom cijele godine. Ovako fleksibilan raspored omogućuje studentima da započnu studij u jesenskom, zimskom ili proljetnom kvartalu.

STUDIJSKI PROGRAMI
Međunarodno poslovanje
Zagreb
Smjer:

Marketing
Menadžment

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Informacijske tehnologije
Dubrovnik i Zagreb
Smjer:

Web dizajn i razvoj
Programiranje baza podataka i razvoj aplikacija
Administracija sistema

Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim  djelatnostima
Dubrovnik
Smjer:

Menadžment u turizmu
Međunarodno upravljanje hotelima i resortima
Poduzetništvo

Za više informacija o upisima, studijskim programima te otvorenim natječajima za stipendije posjetite www.acmt.hr, ili nas kontaktirajte na tel: 01 643 9100 ili 020 433 000; email: admissions@acmt.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?