Osuđen jer je vrijeđao policiju na Fejsu: Sirotinjo, nemate pojma što su škampi

Osuđen jer je vrijeđao policiju na Fejsu: Sirotinjo, nemate pojma što su škampi
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

PEDESETOGODIŠNJAK iz Koprivnice osuđen je na Prekršajnom sudu zbog vrijeđanja policije na Facebooku, piše Podravski.

Prema presudi, muškarac je, vjerojatno ojađen nedavnom prijavom zbog prometnog prekršaja, policajce grubo vrijeđao na društvenoj mreži, a njegova objava bila je vidljiva svim korisnicima Facebooka.

“Kad te netko tko nije 20 tisuća km napravio u životu uči prometnim propisima… To samo uniforma može, ne iskustvo. J… vam mater, govnari! Miloši i ostali govnari, seljačine malogradska!… Spora je ruka pravde, ali je dostižna… Taman pojedinačna”, napisao je u prvoj od dvije uvredljive objave.

Rugao im se da su siromašni

U drugoj objavio rugao se policajcima da su siromašni.

“Policajci vjerojatno ne bi vozili auto da ne rade u policiji… Ali važno da kroje sudbinu drugih… Bijednici! Sirotinja! Ja imam auto od 16-te i 5 miliona km. Valjda ih to j..e. Nakon 100 tisuća kn kazni koje su mi naplatili laganjem, lažovi… Na kraju samo piju piće i svima su dužni. J…m ti ljude i uniformu! Smiješno! Idi na kruh i mast, na tome si odrastao! Nemaš pojma što su škampi”, poručio je 50-godišnjak policiji u drugoj objavi.

Kako ima javno otvoren profil na Facebooku, netko ga je prijavio. Slučaj je završio na koprivničkom Prekršajnom sudu, a pozivu se prijavljeni 50-godišnjak nije odazvao. Kažnjen je sa 612 kuna, no ako plati 408 kuna što iznos dvije trećine kazne sud će kaznu uvažiti kao plaćenu u cijelosti. Mora platiti i 300 kuna sudskih troškova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara