Osuđen na doživotni zatvor jer je ubio suprugu zbog statusa na Facebooku

Osuđen na doživotni zatvor jer je ubio suprugu zbog statusa na Facebooku

MUŠKARAC koji je ubio svoju suprugu jer je promijenila status na Facebooku osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu, javljaju strani mediji.

Wayne Forrester policiji je priznao ubojstvo svoje supruge Emme i kazao kako je bio "shrvan i ponižen" kad je ona nekoliko dana nakon što su se rastali, te se on iselio iz njihovog zajedničkog stana ona na Facebooku promijenila status iz "udata" u "slobodna".

Tužitelj je pred sudom u Londonu opisao kako se Forrester odvezao do njihove kuće, pijan i na kokainu, te napao svoju suprugu kuhinjskim nožem kojim ju je izbo na smrt. Osim zbog statusa na Facebooku, napao ju je i jer je vjerovao da je imala ljubavnika. Forrester je priznao zločin za koji će odslužiti doživotnu kaznu zatvora, s mogućnošću pomilovanja za 14 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Emma i ja smo se tek rastali. Izbacila me iz kuće i zatim ostavila poruke na internetu kako bi svi znali da me ostavila, te je čak naglasila kako želi upoznati druge muškarce", rekao je Forrester pred sudom, te kazao da mu se u trenutku zločina činilo kao da gleda nekog drugog kako napada Emmu. "Nisam imao nikakvu kontrolu nad svoju postupcima", tvrdi Forrester.

J.C.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara