Osuđen par iz Slavonije. Muž dirao i ljubio curicu, a žena joj prijetila smrću

Osuđen par iz Slavonije. Muž dirao i ljubio curicu, a žena joj prijetila smrću
Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL

SUPRUŽNICI iz Slavonije, 41-godišnjak i 33-godišnjakinja, nepravomoćno su osuđeni na uvjetne kazne zatvora zbog krajnje bizarne situacije.

Naime, suprug je zaveo 13-godišnju djevojčicu koja je čuvala njihovu djecu, a njegova supruga je djevojčici prijetila da će je ubiti, piše Glas Slavonije.

Poremećen splet okolnosti

Muškarac je zbog bludnih radnji nad djetetom osuđen na 10 mjeseci zatvora, no kazna se neće izvršiti ako u iduće tri godine ne počini novo kazneno djelo. Njegova supruga osuđena je zbog prijetnji djetetu na osam mjeseci zatvora, no ni ona neće u zatvor ako u vremenu od dvije godine ne počini novo kazneno djelo.

Supruga se teretilo optužnicom da je od 2013. do siječnja 2014. godine u svojoj kući, s namjerom zadovoljenja svog spolnog nagona, znajući da dadilja ima 13 godina i iskorištavajući odsutnost svoje supruge, u više navrata djevojčicu ljubio i preko odjeće dirao po tijelu.

Žena je pak terećena da je od siječnja 2014. do studenog 2015., nakon što je u mobitelu svog supruga pronašla ljubavne poruke koje je slao djevojčici, učestalo vrijeđala djevojčicu govoreći joj da je kurva koja je zavela njezinog muža te joj više puta rekla da će je ubiti i da će joj zabiti nož u leđa. Oboje su na sudu rekli da se ne osjećaju krivima za to što ih se tereti.

U svojoj obrani 41-godišnjak je naveo da nije točno ovo za što ga se tereti te da je djevojčica dolazila u njihovu kuću kod njegove supruge i djece, ali ju on nikada nije neprimjereno dirao ni ljubio. Djevojčica je dolazila kod njih jer je kod kuće bila loša situacija. Ne zna zašto ga je neosnovano optužila. On je s njom u dobrim odnosima i nikada nisu bili u svađi. I njegova supruga tvrdila je da nije nikada djevojčici prijetila, ali da joj je 13-godišnjakinja stalno pravila probleme. Ustvrdila je u svojoj obrani i da je djevojčica sve radila s namjerom jer je uspjela rastaviti nju i supruga te da je otišla za njezinim suprugom u inozemstvo.

Obje obitelji su poznate Centru za socijalnu skrb

Iskazom psihologinje iz nadležnog Centra za socijalnu skrb proizlazi da su joj poznate i obitelj supružnika i obitelj djevojčice jer su se kod obje obitelji provodile mjere obiteljsko-pravne zaštite. Što se tiče konkretnog događaja, navela je da je majka dovela dijete u Centar i ispričala kako ne može više zaštititi kćer od 33-godišnjakinje koja joj prijeti, vrijeđa je na ulici i sačekuje.

Onda joj je i sama djevojčica rekla da je razlog tome ljubomora jer je 41-godišnjak zaljubljen u nju, da su njih dvoje u nekakvoj romantičnoj vezi, da su razmjenjivali poruke i da su se povremeno viđali te da ju je jednom poljubio. Nije mu davala nikakve naznake ni informacije da je ta njihova veza nešto više.

Psihologinja je navela da je djevojčica rekla da su ti njihovi susreti bili onda kada bi ona čuvala djecu. Navela je i iskaz djevojčice koja je rekla da joj je 33-godišnjakinja, između ostalog, prijetila i plastičnim pištoljem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara