Otac Davida Komšića i njegov kum izašli iz Remetinca

Otac Davida Komšića i njegov kum izašli iz Remetinca
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
 
PRIJE dvadesetak dana u istražnom su zatvoru u Remetincu, zbog opasnosti utjecaja na svjedoke, završili Ivo Komšić, otac Davida Komšića koji je ubio Kristinu Krupljan, njegov kum Vjekoslav Komšić te prijatelj Zoran P. Komšići su u petak napustili Remetinec, a njihov prijatelj i dalje je tamo.
 
U Remetincu su završili jer su prijetili konobaru u jednom kafiću na području Medveščaka.
"Policijski službenici V. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca zbog sumnje da su počinili kazneno djelo prijetnje na štetu 33-godišnjaka.
 
Sumnja se da su 52-godišnjak, 48-godišnjak i 42-godišnjak u utorak 10. travnja 2018. oko 13:45 sati došli u kafić na području Medveščaka i prijetili oštećenom 33-godišnjaku zbog neriješenih imovinskopravnih odnosa između trećih osoba.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeto je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu", objavila je tada policija.
 
Podsjetimo, samo dva dana prije toga Komšić je bio priveden na obavijesni razgovor u zagrebačku policiju nakon što je, prema dostupnim informacijama, pratio sutkinju Sanju Mazalin koja je njegovog sina Davida Komšića dan ranije osudila na 30 godina zatvora zbog okrutnog ubojstva mlade Kristine Krupljan.
 
Zadržao se kraj auta sličnog onom koji vozi sutkinja
 
Nakon što je sutkinja Mazalin ušla u zgradu suda, Komšić je nakon nekoliko minuta stigao na isto mjesto. Navodno se zagledavao u parkirane automobile i njihove registracije te se zadržao kraj auta sličnog onome koji vozi sutkinja.
 
Zbog Komšićeva obilaženja automobila na parkiralištu kraj suda djelatnici protueksplozijskog odjela policije pregledali su parkirane automobile.
 
Nakon obavijesnog razgovora pušten je na slobodu, ali je ubrzo priveden zbog prijetnji konobaru zbog čega je i završio u pritvoru.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara