otac i sin teško ozlijeđeni u eksploziji plina u kući, u dugom selu

U eksploziji plina u obiteljskoj kući u Dugom Selu sinoć su teško ozlijeđeni S. H. (56) i njegov sin T. H. (28), izvijestila je danas zagrebačka policija. L

U eksploziji plina koja se dogodila sinoć u 21,20 sati u Šaškovečkoj ulici, otac S.H. zadobio je opekline drugog i trećeg stupnja na 63 posto tijela, i život mu je u opasnosti.

Teške opekline također drugoga i trećeg stupnja ima i njegov sin T.H., no one su zahvatile 18 posto tijela, te nije u životnoj opasnosti.

Očevid su, osim policije, obavili i stručnjaci "Plinare" i Državnog inspektorata, te je utvrđeno da je prije eksplozije došlo do curenja plina na glavnom vodu u Šaškovečkoj ulici, u Dugom Selu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plin se zatim kanalizacijskim putem proširio do šahta obiteljske kuće ozlijeđenih, a do eksplozije je došlo kada je sin, izlazeći iz kupaonice, ugasio svjetlo. To je dovelo do iskrenja koje je zapalilo plin i prouzročilo eksploziju, koja je u potpunosti uništila kuću.

Koliko je eksplozija bila snažna, govori podatak da su garažna vrata letjela desetak metara.

U Zagrebu, u Ulici Božidara Magovca, noćas u 2,30 sati iz zasad nepoznatoga razloga u potpunosti je izgorio stan 77-godišnjega S. K., no nitko nije ozlijeđen, izvijestila je također policija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara