Otkriven sadržaj toksikološkog nalaza trostrukog ubojice iz Splita

Otkriven sadržaj toksikološkog nalaza trostrukog ubojice iz Splita
Foto: Milan Sabic/Pixsell, Facebook

FILIP Zavadlav koji je sredinom siječnja u centru Splita iz automatske puške ubio trojicu muškaraca u vrijeme ubojstva je bio pod utjecajem sintetičke droge metadon, pokazali su rezultati toksikološkog vještačenja napravljeni u MUP-ovom centru Ivan Vučetić.

Na odvjetništvu su potvrdili kako imaju informaciju o tome, ali da rezultati još nisu stigli u splitsku Palaču pravde.

Nalazi krvi Filipa Zavadlava otkrili su različite supstance i metadon kojega za odvikavanje od narkotika i smirivanje boli koriste ovisnici. Osim toga, nalaz je pokazao i da Zavadlav u vrijeme trostrukog ubojstva nije bio pod utjecajem alkohola.

Odvjetnik još nije dobio nalaze

Zavadlavov odvjetnik Branko Šerić medijima je rekao kako ni on još nije dobio nalaze, no da će oni biti važni za daljnji tijek psihijatrijsko-psihološkog vještačenja koje se još uvijek provodi u psihijatrijskog bolnici Vrapče.

Filip Zavadlav je 11. siječnja iz automatske puške na Radunici i u Radmilovićevoj ulici s 36 metaka ubio trojicu mladića koji su se nalazili na dva motora.

Tom prilikom su na mjestu zločina ubijeni Marino Boban (25) i Marin Paić Ožić (25), dok je Jurica Torlak (38) nešto kasnije preminuo u splitskoj bolnici.

Navodni povod tog nezapamćenog trostrukog ubojstva na splitskim ulicama bila je osveta zbog iznuda, prijetnji te fizičkih napada na njegovog mlađeg brata Stanislava, ali i na njega osobno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara