OTMICA IZ HORORA Djevojka pronađena u neprepoznatljivom stanju, otmičari je žigosali

OTMICA IZ HORORA Djevojka pronađena u neprepoznatljivom stanju, otmičari je žigosali

Foto: Facebook

JOGGERICA iz sjeverne Kalifornije koja je nestala 2. studenog pronađena je živa na Dan zahvalnosti nakon što je tri tjedna bila zatočena. Sada je otkriveno da su je njene otmičarke žigosale.

Šerif okruga Shasta Tom Bosenko, koji je objavio ovu informaciju, odbio je precizirati o kakvom se žigu i na kojem dijelu tijela zbog "integriteta istrage", prenosi CNN.

Oteta Sherri Papini, 34-godišnja majka dvoje male djece, nije mogla policiji detaljno opisati dvije žene koje su je otele budući da su bile maskirane ili su držale povez preko njenih očiju sve vrijeme dok su je držale u zatočeništvu.

Ali kako je šerif priopćio medijima, nakon temeljitog intervjua s inspektorima Papini je ipak uspjela donekle opisati otmičarke. Policija sada traga za dvije Hispanoamerikanke koje su vozile tamni SUV.

Pronađena prekrivena masnicama, opeklinama, slomljenog nosa, ošišane kose...

Papini je pronađena s teškim ozljedama na autocesti u okrugu Yolo, 225 km daleko od jogging staze na kojoj je oteta. Kako je njen muž Keith izjavio za ABC, ništa ga nije moglo pripremiti za stanje u kojem je zatekao svoju ženu nakon što je dovedena u bolnicu: 

"Njeno lice bilo je prekriveno masnicama koje su se kretele od žutih do crnih zbog ponovljenih premlaćivanja, njen nos je bio slomljen. Njeno mršavo tijelo imalo je 40 kg i bilo je prekriveno višebojnim masnicama, teškim opeklinama, crvenim osipom i tragovima lanaca, Njena duga, plava kosa bila je otkinuta."

Šerif Bosenko komentirao je mogući motiv iza žigosanja i torture: "Mislim da se radilo o nekoj vrsti nametanja moći i/ili o nekakvoj poruci koja je bila sadržana u žigu". Dodao je da je napadač "očito bila vrlo bolesna osoba koja je možda htjela, ne samo izmijeniti njen fizički izgled, nego i poniziti je, slomiti je."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara