Otočac: Lučin razgovarao s članovima SDP-a i građanima

U SUSRETU u Otočcu sa članovima SDPa i Otočanima prvi na SDPovoj listi u 9. izbornoj jedinici Šime Lučin izjavio je danas kako je "SDP stranka koja s koalicijskim partnerima može Hrvatsku do 2008. uvesti u Europsku uniju".

Dodao je kako se "neki u Hrvatskoj stalno trude da pokažu da su svi političari i stranke iste, da su svi loši i korumpirani. Naš slogan DA govori dovoljno, nismo oni koji će govoriti o drugima, i protiv drugih. Mi se ne želimo obraćati drugim političarima, obraćat ćemo se građanima i želimo im kazati što smo u ove četiri godine učinili a što nismo, i odgovoriti im zašto nismo ostvarili obećano, ali ćemo zatražiti i povjerenje za nov mandat", rekao je Lučin.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da u 9. izbornoj jedinici SDP očekuje najmanje 21 do 23 posto glasova ili četiri saborska mjesta.

U razgovoru sa članovima SDP-a i Otočanima na pitanje može li javnost obavijestiti dokle je doprla policijska istraga u "slučaju Milana Levara", Lučin je odgovorio kako "za sada za to nema materijalnih dokaza", no da će "stupanjem na snagu zakona o zaštiti svjedoka u početku sljedeće godine, taj slučaj biti riješen".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara