Odvjetnik Mislava Galića u Otvorenom: Moj klijent nije teretio Todorića

Odvjetnik Mislava Galića u Otvorenom: Moj klijent nije teretio Todorića

Screenshot HRT

ODVJETNIK Mislava Galića rekao je kako njegov klijent nije teretio Todorića.

U sinoćnjem Otvorenom na HRT-u gostovali su odvjetnici Mate Matić, Ljubo Pavasović Visković i Krešimir Krsnik te bivši ministar financija Slavko Linić i financijski savjetnik Andrej Grubišić.

Mate Matić, odvjetnik Mislava Galića, rekao je kako njegov klijent u iskazu nije teretio Ivicu Todorića, a da je sadržaj papira koji je predao županijskom državnom odvjetništvu identičan onome što je Ivica Todorić objavio na blogu. Galić odvjetnik kaže kako je njegov klijent porekao bilo kakvo djelo koje mu se stavlja na teret. Dodaje kako njegov klijent obranu nije donio preko noći.
"Polusvijet unutar polusvijeta"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Odvjetnik Ivana Crnjca rekao je da njegov klijent neće biti pokajnik u postupku, a  da kazneno djelo negira. Smatra kako će ovaj postupak na kraju biti okončan u hrvatskim sudnicama.

"Crnjac neće biti pokajnik, on nikoga neće teretiti, on će jednostavno braniti svoju poziciju. Pokajnici su polusvijet unutar polusvijeta. To su osobe koje, kolokvijalno rečeno, imaju putra na glavi", dodao je Pavasović Visković.

Agrokor i politika rasli skupa


Odvjetnik Krsnik ocijenio je slučaj Agrokor najosjetljivijim u povijesti hrvatskog pravosuđa. Upozorava kako se sudska presuda neće moći temeljiti na revizorskom izvješću, već da će morati doći do vještačenja. Dodaje kako su Agrokor i politika "rasli skupa".

Linić je rekao da ga je iznenadilo skrivanje rashoda, osobna potrošnja na teret tvrtke, pozajmice korištene za osobne transakcije i koje se ne misle vratiti.

"Od koncerna Agrokor i ljudi koji su tamo sjedili to nisam očekivao", rekao je Linić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara