Ovo je pet najpovoljnijih kuća udaljenih samo sat i pol vožnje od Zagreba

Ovo je pet najpovoljnijih kuća udaljenih samo sat i pol vožnje od Zagreba
Foto: Index Oglasi

ZNAMO da je u Zagrebu jako teško pronaći povoljan stan ili kuću, a da su uz to dovoljno kvalitetni i prostrani. Upravo zato smo odlučili pretražiti Index Oglase i provjeriti što se nudi malo izvan grada. 

Istražili smo koje su to nekretnine najpovoljnije, a da nisu udaljene od Zagreba više od sat  i pol vremena vožnje i gotovo je nevjerojatno koliko se kuća prodaje po iznimno niskim cijenama. Samo u Zagrebačkoj županiji se preko 200 kuća prodaje po cijeni nižoj od 40.000 eura, a slično je i u Sisačko-moslavačkoj te Krapinsko-zagorskoj županiji. 

Najjeftinija izdvojena kuća prodaje se za 19, a najskuplja za 40 tisuća eura, pogledajte ih:

Ivančići, Zagrebačka županija

Ova lijepo održavana kuća od 60 metara kvadratnih sastoji se od  prizemlja i visokog potkrovlja, a nalazi se na odličnoj lokaciji, podno Japetića. Od Zagreba je udaljena oko 40 minuta, a od Jastrebarskog oko 10 minuta vožnje. U blizini su vinske ceste i bazen s izvorskom vodom u kojem se može i kupati. Nekretnina se prodaje za 40.000 eura.

Brdovec, Zagrebačka županija

Potpuno namještena kuća u Brdovcu sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja, a svaka etaža je velika 30 četvornih metara. Površina okućnice iznosi 338 m2, a na njoj se nalaze natkriveno parkirno mjesto, manji voćnjak i vinograd. Susjedstvo je mirno i cijena od 37 tisuća eura izgleda jako primamljivo. 

Bedenica, Krapinsko-zagorska županija

Ova manja, odmah useljiva kuća nalazi se u mjestu Bedenica koje je 7 kilometara udaljeno od Zeline i 25 od Sesveta. Idealna je za nekoga tko traži mir i prirodu, a ipak želi biti blizu Zagreba. Kuća je velika 75 metara kvadratnih te posjeduje sve dokumente i dozvole. Prodaje se za 22 tisuće eura i to isključivo iz razloga što vlasnik više ne živi u Hrvatskoj.

Gvozd, Sisačko-moslavačka županija

Ovo nevjerojatno povoljno imanje izazvalo je izniman interes korisnika Index Oglasa i definitivno ga vrijedi pogledati. Kuća od 140 kvadrata i zemljište veličine čak 22 tisuće metara kvadratnih prodaju se za 20 tisuća eura.Kuća je izgrađena 1962. godine, adaptirana je 21 godinu kasnije, a trenutno je prazna. 

Sisak, Sisačko-moslavačka županija

Visoku prizemnicu stambene površine od 93 m2, dvorišnu zgrada površine od 45 m2, dvorište od 411 m2 i vrt od 475 m2 u Kanaku možete imati za samo 19 tisuća eura. Zvuči odlično! Kuća je izgrađena 1965. godine i sastoji se od tri sobe, kuhinje, kupaonice s wc-om i još jednog vanjskog wc-a. Djelomično je namještena i ima sve priključke. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara