Panenić se na Fejsu oprostio od Mosta: "Došlo je vrijeme da se pozdravimo"

Panenić se na Fejsu oprostio od Mosta: "Došlo je vrijeme da se pozdravimo"
Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Screenshot Facebook

NAKON što je jučer mostovac Tomislav Panenić objavio da će se kandidati za hrvatskog predsjednika, iz Mosta su ga sinoć izbacili iz svog saborskog kluba. 

Panenić se danas od Mosta oprostio na Facebooku, a objavu je naslovio "Zbogom, Most...". Prenosimo je u cijelosti. 

"Nakon nešto više od 4 godine zajedničkog rada s ljudima u Mostu, došlo je vrijeme da se pozdravimo. Kada ne bih rekao da je bilo sjajnih trenutaka u kojima sam se našao i sjajnih ljudi s kojima sam radio, bilo bi to krajnje nekorektno s moje strane. I zato svim tim ljudima poručujem – HVALA!

Bilo je i teških trenutaka koje ostaju kao neprocjenjivo iskustvo za budućnost i meni i Mostu.

Što je bilo, bilo je. Odluka je da svako ide na svoju stranu. Želim Mostu puno uspjeha u daljnjem radu i što manje rastanaka!

Sada idem, puno je još posla danas… i u budućnosti…”, napisao je Panenić.

Most ga isključio iz svog saborskog kluba

Podsjetimo, politički tajnik Mosta Nikola Grmoja sinoć je najavio kako je Tomislav Panenić, koji je u srijedu objavio da će se kandidirati na predsjedničkim izborima kao nezavisni kandidat jer ga je stranka odbila podržati, to učinio samoinicijativno, a njegov potez nazvao je neviđenim, zbog čega je isključen iz saborskog kluba Mosta.

"Ta kandidatura je njegova samoinicijativna odluka.To je neviđeno i neprihvatljivo kao što bi tako nešto bilo neprihvatljivo i svakoj drugoj opciji na političkoj sceni", rekao je Grmoja Hini.

Panenić je, kazao je Grmoja, to učinio prije nego što su politička tijela stranke uopće raspravila kako sudjelovati na predstojećim predsjedničkim izborima te razmotrili kandidate koji bi došli u obzir i iza kojih bi Most stao.

"On je sam izabrao svoj put, put bez Mosta i ne znam što će mu takva odluka donijeti. No ja mu želim sreću", poručio je Grmoja dodavši kako je zbog svega Panenić isključen iz saborskog kluba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara