Pao balkon s prvog kata zgrade u Zagrebu, četiri osobe ozlijeđene

Tekst: J.C.
Foto: Ronald Goršić/Cropix

IZMEĐU 18 i 19 sati u Ulici Pavleka Miškina u Zagrebu, na kućnom broju sedam, sa prvog kata stambene zgrade pao je balkon prilikom čega su ozlijeđene četiri osobe, koje su prevezene u KBC Zagreb i na Kliniku za traumatologiju. Policija će očevid završiti kad se vlasnik stana vrati iz bolnice.

"Prvo se čuo prasak, a onda je parkiralište zgrade obavio oblak prašine. Čuo se vrisak, a dječji glas je zapomagao: `Mama, mama!`. Susjedi su pritrčali u pomoć, a ozlijeđene žene ležale su na betonu. Prava ratna zona", ispričali su Jutarnjem listu susjedi obitelji Kuzmanović čiji se balkon srušio.

Zgrada je stara tek pet godina, a u padu balkona su ozlijeđeni 39-godišnja Milica Kuzmanović, njen 10-godišnji sin Tin te njihove dvije 34-godišnje prijateljice.

"Izašla sam iz svojeg salona u prizemlju i kroz prašinu vidjela dvije žene kako leže na pločniku. Auto mi je potpuno uništen, ali čujem da su svi koji su propali kroz balkon dobro prošli", rekla je Dubravka L., vlasnica Renaulta na kojeg je balkon pao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara