Par u Zadru brutalno pretučen ispred stana, krvi je bilo po cijelom stubištu

Par u Zadru brutalno pretučen ispred stana, krvi je bilo po cijelom stubištu
Screenshot: Google Maps

"KRVAVO me prebio. Na mrtvo. Mene i moju djevojku. Nisam se mogao micati. Ležao sam i gledao kako me mlati. Nogama, šakama, nije stajao... Od bolova i ozljeda već danima ne mogu izići iz kuće, a policija... Policija ništa nije napravila", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju 48-godišnji D.V. iz Zadra. 

Njega je u utorak 30. travnja oko 23 sata u stubištu nebodera u Zadru u Ulici Andrije Hebranga pretukao 49-godišnji M.S. iz Zadra.

Prvo mu pretukao i djevojku, a onda i njega: "Bacio me niz stepenice"

Prvo je pretukao njegovu djevojku, 39-godišnju P.P., a kad joj je on priskočio u pomoć, nasrnuo je na njega i serijom snažnih udaraca raskrvario mu glavu, lice, ruke, noge...

"Bacio me niz stepenice. Čudo da vrat nisam slomio, a ionako imam problema s vratnom kralješnicom. Znate, ja sam ratni vojni invalid", govori D.V. za Slobodnu Dalmaciju. 

Čuo djevojku kako ga doziva sa stubišta

Novinarima je pokazao Schanzov ovratnik i krvave podljeve na licu nastale prije više od tjedan dana. Obje ruke do lakta i noge do koljena su mu u zavojima. Svaka dva dana prijatelj dolazi po njega i vodi ga u bolnicu jer iz kuće sam ne može izaći. 

Ispričao je kako je kobne večeri njegova cura sa svojim i njegovim prijateljima bila u kafiću koji se nalazi u prizemlju zgrade. Nešto prije 23 sata poslala mu je, priča, SMS poruku da joj otvori vrata jer nije imala ključ. Otvorio je ulazna vrata stana i ostavio ih nekoliko centimetara odškrinuta te otišao u kupaonicu. U tom je trenutku, govori, čuo neku galamu u stupištu te prepoznao glas djevojke koja ga doziva. 

"Jednom ju je rukom držao, a drugom tukao u glavu"

"Izišao sam iz stana, a M.S. ju je jednom rukom držao za kosu, a drugom tukao u glavu. Krenuo sam prema njemu, ali me je gurnuo niz stepenice. M.B. nije viši od mene, ali je nabijen i snažan, a ja sam, vidite i sami, mršav i lagan. I krenuo me je tući. Nisam znao što se događa", izjavio je D.V. 

Kaže da iako nije izgubio svijest nije primijetio kada je napadač otišao, priča da je samo nestao. On je nekako uspio stati na noge i uz pomoć djevojke doći do stana. Po cijelom stubištu ostali su krvavi tragovi. 

Ispričao je kako je M.S. bivši dečko njegove djevojke, a da ga on zna iz škole jer je bio godinu dana mlađa generacija od njega. Policija je uzela izjave od D.V.-a i njegove djevojke, no D.V. kaže da ga nakon toga više nitko iz policije nije zvao.

"Nisu priveli našeg napadača, on šeta negdje po gradu"

"Niti su našeg napadača priveli. On se šeta negdje po gradu, a mi strahujemo da nam se opet ne dogodi isto. Da nas opet ne napadne i nalomi", ispričao je D.V. koji u napadu, iako je bio krvav, nije zadobio neki prijelom što bi značilo teške tjelesne ozljede i kaznenu prijavu za napadača.

Djevojka je za Slobodnu ispričala da je sa M.S.-om bila u vezi 2015. godine, otprilike tri mjeseca. Doselila se kod njega, a kaže da su problemi počeli kad mu nije rekla da se seli jer je željela živjeti s D.V.-om.

Napadač je njen bivši dečko: "Poludio je kad sam rekla da se selim"

"Tada je poludio. Počeo me pratiti, zastrašivati, prijetio je meni i D.V.-u, slao nam svakakve SMS poruke, upadao je na moj Facebook profil i ostavljao prijetnje i gluposti. Mene je u nekoliko navrata fizički napao, udario me nogom u glavu, a jednom me je u glavu pogodio mobitelom", ispričala je. 

Iz zadarske policije poručili su tek da "intenzivno tragaju za napadačem".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara