Oglasila se djevojka masovnog ubojice iz Vegasa: "Bio je pažljiv, ljubazan i miran"

Oglasila se djevojka masovnog ubojice iz Vegasa: "Bio je pažljiv, ljubazan i miran"

Foto: Hina / 123rf

PARTNERICA ubojice iz Las Vegasa Stephena Paddocka nije ništa znala o njegovu planu ubojičkog pohoda, rekao je njezin odvjetnik Mattehew Lombard, čitajući izjavu u srijedu u Los Angelesu.

Marilou Danley putem svog odvjetnika poručuje da je Stephen Paddock, koji je u nedjelju ubio 58 ljudi, a nakon čega si je presudio, bio "ljubazan, pažljiv i miran". "Nikad nije rekao ništa što bi mi dalo do znanja da će se nešto strašno dogoditi", rekla je.

"Prije nešto više od dva tjedna Stephen mi je rekao da je našao jeftinu kartu za Filipine i da bi htio da otputujem onamo kako bih posjetila obitelj. Kao i svi Filipinci koji žive vani, bila sam sretna što ću ići kući, vidjeti obitelj i prijatelje", dodaje se u tekstu.

Prebacio joj je 100,000 dolara prije pokolja


Dodaje da joj je Paddock dok je bila na Filipinima doznačio veću svotu novca - mediji pišu da je riječ o 100.000 dolara - "rekavši neka kupim kuću za sebe i za moju obitelj. Bila sam mu zahvalna, ali sam se ujedno pitala nisu li to neplanirano putovanje u domovinu, a onda i novac, bili način da prekine sa mnom".

"Ni u kojem slučaju mi nije palo na pamet da planira napad na bilo koga", rekla je još Danley koja je u utorak navečer doputovala u Los Angeles "znajući da FBI i lasvegaska policija žele sa mnom razgovarati".

Također je rekla da je "shrvana zbog mrtvih i ranjenih" te da, "kao majka i baka, neizmjerno suosjeća sa svima koji su izgubili svoje najmilije".

Stephen Paddock je u nedjelju iz svoje sobe na 32. katu hotela Mandalay Bay u Las Vegasu pucao na publiku na koncertu koji se održavao preko puta, usmrtivši 59 i ranivši više od 500 ljudi, što je napad s najvećim brojem žrtava u novijoj američkoj povijesti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara