Pedofil u Kaštelima mamio i zlostavljao osam curica. Dobio 10 mjeseci zatvora

Pedofil u Kaštelima mamio i zlostavljao osam curica. Dobio 10 mjeseci zatvora
Ilustracija: 123rf

ZBOG osam kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta zadovoljenjem pohote pred djetetom mlađim od 15 godina, na splitskom Općinskom sudu osuđen je 55-godišnji I.M., otac troje djece rodom iz Ljubuškog.

Bludnik koji je napastovao djevojčice iz susjedstva osuđen je na ukupno godinu i deset mjeseci zatvora, s tim da će, po pravomoćnosti presude, 10 mjeseci odležati iza rešetaka, dok preostalih godinu dana neće ako u roku od tri godine ne počini neko novo kazneno djelo, javlja Slobodna Dalmacija.

Zlostavljao osam djevojčica, najmlađe su imale 6 godina

Teretilo ga se da je u Kaštelima od ožujka 2011. do listopada 2012. godine u više navrata prilazio dvjema djevojčicama iz susjedstva u dobi od 11 i 12 godina te se pred njima samozadovoljavao.

Isto je radio i pred 13-godišnjakinjom iz iste ulice, zatim 11-godišnjakinjom koju je pitao hoće li ga dotaknuti dok se samozadovoljava. Isto je ponovio i pred osmogodišnjom djevojčicom.

55-godišnjak je u istom razdoblju prilazio još jednoj osmogodišnjoj djevojčici i pristupao joj na isti način.

Osim tih šest djevojčica, na isti je način zlostavljao i dvije šestogodišnjakinje iz iste ulice, od kojih je jednoj ponekad nudio i slatkiše ako ga dodirne po spolovilu, dok je drugoj dirao kosu dok se samozadovoljavao.

Za svako od ovih kaznenih djela dobio je po pola godine zatvora, što je potom objedinjeno u jedinstvenu kaznu od godine i 10 mjeseci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara