Pedofil za zlostavljanje dviju djevojčica osuđen na osam mjeseci zatvora

ALEKSANDAR MIJALKOVIĆ iz Srbije prvo je za zlostavljanje dvije djevojčice na Općinskom sudu u Jagodini dobio godinu dana zatvora, da bi mu Okružni sud smanjio kaznu za četiri mjeseca.

On je i otprije policiji bio poznat po sličnim radnjama, a nakon što je osuđen da je krajem 2008. godine zlostavljao 10-godišnjakinju i 13-godišnjakinju nakon pritvora je sada već na slobodi, piše Press.

Djevojčicama pričao vulgarnost te ih tražio da ga ljube i oralno zadovoljavaju

Osuđen je zbog pričanja vulgarnosti djevojčicama, a tražio je i da ga ljube te oralno zadovoljavaju. Kao olakotne okolnosti Okružni sud uzeo je u obzir Mijalkovićevo djelomično priznanje djela, njegove obiteljske prilike te to što do sada nije osuđivan.

Sasvim normalno, obitelji zlostavljanih djevojčica šokirane su ovako malenom presudom pedofilu koji je priznao svoje djelo. Ovaj slučaj pratilo je mnogo grešaka Tužiteljstva, a presuda to najbolje i pokazuje. No, i praksa Okružnog suda u Jagodini najmanje teško se može nazvati čudnom, jer su ove godine već smanjili, s godinu dana na šest mjeseci, kaznu majci koja je pri porodu ubila svoje dijete.

I.Kri.
Foto: Ilustracija

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara