Penava na Facebooku otkrio za koga će glasati na predsjedničkim izborima

Penava na Facebooku otkrio za koga će glasati na predsjedničkim izborima
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL, Facebook

PREMIJER i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković poručio je ranije danas da je svaki glas za Miroslava Škoru ustvari glas za Zorana Milanovića, odnosno za SDP, te je poručio da je Kolinda Grabar-Kitarović jedina istinska kandidatkinja svakoga tko dijeli vrijednosti "Tuđmanova HDZ-a”.

Nedugo potom gradonačelnik Vukovara je novinarima poručio kako je glas za Miroslava Škoru glas za Miroslava Škoru i tako kontrirao predsjedniku stranke.

Na pitanje znači li to da se ne slaže s premijerom koji tvrdi upravo to, kazao je:

"Svatko ima pravo na svoje mišljenje".

Na Facebooku otkrio za koga će glasati

Nedugo potom, Ivan Penava odlučio je na Facebooku u podužoj objavi pojasniti za koga će glasati na izborima.

"U pokušaju da unesu nemir i pomutnju mnogi potenciraju lažnu dilemu za koga ću glasati na predstojećim predsjedničkim izborima.

Moj je stav kao sudionika prve predizborne kampanje Kolinde Grabar-Kitarović, kada smo ostvarili teško zamislivu pobjedu, da su neki brzo zaboravili vrijeme dvojice njenih prethodnika i koliko je veliki iskorak u smislu nacionalnog ponosa i naboja ona napravila. U jednom detalju samo, imati svoju predsjednicu u nacionalnom dresu danas nam je normalno međutim nekada nije bilo tako.
Naravno da je tijekom mandata bilo propusta koji se nisu trebali dogoditi, ali tko ih nema?

Većina Hrvata zna tko je tko, neće one koji su unesrećili državu i vukli je u region, a neće ni eksperimentirati s nekim drugim kandidatima.
Naravno, neovisna smo, demokratska država, svatko ima pravo birati i biti biran.

Ne mislim da je moj stav previše važan, ali ću ponoviti koliko puta bude potrebno kako ne bi bilo dileme, moj glas ima aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jer mislim da ga je zaslužila.
Laku noć svima", poručio je Penava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara