Perharić o prijavi protiv Vrdoljaka: Važno je da ponovim da mi je prijetio

Perharić o prijavi protiv Vrdoljaka: Važno je da ponovim da mi je prijetio

Foto: N1

ČLAN Uprave Nuklearne elektrane Krško, Hrvoje Perharić, dao je danas izjavu za medije u kojoj je prokomentirao prijavu koju je podnio protiv Ivana Vrdoljaka.

Perharić je na početku konferencije za medije poručio kako mu nije uobičajeno komunicirati preko medija te kako je njegov istup motiviran istupima Ivana Vrdoljaka zadnjih dana, javlja televizija N1.

"Važno je da ponovim da mi je Vrdoljak prijetio"

"Važno je da ponovim da mi je gospodin Vrdoljak 2015., dok je bio ministar gospodarstva, u telefonskom razgovoru prijetio na način kako su to prenijeli mediji pozivajući se na dokumentaciju DORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbacujem insinuacije gospodina Vrdoljaka da je kaznena prijava potaknuta od bilo koga sa slovenske strane. Kaznena prijava temeljena je na istinitom iskazu i podnesena je isključivo mojom osobnom odlukom", poručio je Perharić, prenosi N1.

Podsjetimo, prošlog tjedna je u javnost procurila informacija da je potvrđena optužnica protiv predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka zbog prijetnji koje je 2015. godine dok je još bio ministar uputio hrvatskom članu Uprave NE Krško Hrvoju Perhariću.

Vrdoljak je sutradan održao svoju konferenciju za medije na kojoj je rekao kako je protiv njega podnesena kaznena prijava koja se temelji na neistinitim informacijama, te kako nikada nije prijetio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara