Pernar ima gripu

Pernar ima gripu
Screenshot: Ivan Pernar/ Facebook

IVAN Pernar ima gripu.

"Uvažene dame i gospodo. Još danas se oporavljam od gripe, ali ono što sam vam htio ispričati u suštini jučer, zato nisam bio prisutan na sjednici.

Čim se dogodio show sa Plenkovićem, odmah sam znao za to jer mi je kolega Bunjac. Meni je to bilo malo nevjerojatno. Onda je Glavašević objavio, onda su mediji objavili snimku", počeo je pričati Pernar.

"I pod gripom protiv Amerike, ovaj put zbog toga jer ne žele s nama potpisati ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja", objavio je Pernar u drugoj objavi.

Nije objavio kako se liječi

Ipak, Pernar je danas bio u saboru.

Pernar je, podsjetimo, posljednjih desetak dana proveo reklamirajući vitamin C koji, kako je pričao Pernar, liječi gripu. Pernar se nije libio davati medicinske savjete o liječenju gripe iako za to nije kompetentan.

>> Što je krivo i opasno u savjetima "doktora" Pernara? Baš sve

"Upravo mi se javio čovjek iz Splita, imao je simptome početka gripe i nije znao što napravit. Međutim, ključna je bila njegova sestra koja prati moju stranicu i koja mu je rekla da pogleda moj video o vitaminu C.

Čovjek je pogledao, otišao u DM, kupio vitamin C i uzeo ga u tri mega doze do sad - čak pola čajne žličice po dozi (ja preporučam trećinu).

Veli da se osjeća puno bolje i nema nikakvih nuspojava. Uglavnom, požalio se da mu najmanji sin ima problema s kašljem, a još doji i veli da je rekao ženi da i ona pije vitamin C.

Rekao sam mu da postoji jednostavnije rješenje, da jednostavno izdoji mlijeko u bočicu i da na vrh čajne žličice stavi vitamina C unutra i tri put ako tako napravi kašalj je gotov.

Veli da će pokušat i javit rezultate, ako je itko od vas pokušao kašalj, prehladu ili gripu izliječit s vitaminom C u megadozama, javite rezultate", napisao je zastupnik Živog zida Ivan Pernar nakon čega su se javili brojni stručnjaci da upozore na to da Pernarovi savjeti mogu biti štetni. Sam Pernar je branio svoje teze te je čak sazvao presicu.

Pernar danas, pak, nije objasnio kako se liječi.

Pernar reklamira vitamin C party u noćnom klubu, djeluje kao da nije zdrav

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara