Pernar je u Rusiji, druži se s Putinovom mladeži

Pernar je u Rusiji, druži se s Putinovom mladeži
Foto: Facebook/Ivan Pernar

IVAN Pernar, saborski zastupnik Živog zida, ovih dana nije na svom radnom mjestu u parlamentu.

Umjesto toga, Pernar se nalazi u Moskvi, glavnom gradu Rusije. Tamo je otputovao u utorak, a na svom Fejsu se odmah pohvalio slikom iz hotela.

Na pitanje jednog korisnika Facebooka "Plaćaju li ti put porezni obveznici ili ideš u vlastitom aranžmanu", Pernar je odgovorio: "Misliš da bi me vlada upravljana iz Washingtona i Brisela slala u Moskvu na račun poreznih obveznika". Taj odgovor "lajkalo" mu je gotovo 200 obožavatelja, iako zapravo nije odgovorio na pitanje je li u Moskvu otputovao u vlastitom aranžmanu.

Pernar je, naime, u javnosti poznat kao podržavatelj politike ruskog predsjednika Vladimira Putina. U Moskvi je Pernar posjetio redakciju Gazete, službenog ruskog lista iza kojeg stoji ruska vlada, a posjet je nastavio druženjem s članovima mladeži stranke ruskog predsjednika Putina - Ujedinjena Rusija.

Ispod objave o posjeti centrali mladeži Putinove stranke jedan korisnik Facebooka je Pernara upitao ima li tu kakve razlike od mladeži HDZ-a, na što je Pernar odgovorio: "Amigo, ovo je skroz druga atmosfera". Podsjetimo, Pernar je svojevremeno bio član HDZ-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara