Pernar održao bizarnu presicu o vitaminu C, pogledajte video

Pernar održao bizarnu presicu o vitaminu C, pogledajte video
Screenshot: Facebook

SABORSKI zastupnik Živog zida Ivan Pernar održao je bizarnu presicu ispred zgrade DORH-a o vitaminu C. 

Pernar je, podsjetimo, prije tjedan dana rekao da vitamin C može izliječiti gripu i, glumeći liječnika, preporučio uzimanje megadoza vitamina C, ali i davanje C vitamina dojenčadi njegovim dodavanjem u izdojeno mlijeko.

Zbog svega je najglasnije reagirao psihijatar Herman Vukušić koji je pozvao institucije da zaustave Pernara, zbog čega je dobio prijetnje smrću Pernarova obožavatelja. Između ostalih reagirao je i ministar Kujundžić koji je Pernarove savjete nazvao nadriliječništvom. Stranka Pametno jučer je protiv Pernara podnijela kaznenu prijavu zbog nadriliječništva. 

Na bizarnoj presici koju je danas o tome održao Pernar između ostalog je ponovio da vitamin C liječi, da je to napisao da dobije još obožavatelja, da nekad laže i da psihijatre smatra šarlatanima. Prije presice je po ulici dijelio vitamin C.

Najbizarnije Pernarove izjave s presice

Donosimo i presjek najupečatljivijih Pernarovih izjave s presice:

"Ja nisam nikoga liječio. Ne mogu biti nadriliječnik jer ne idem liječiti ljude. Ali ako ja kažem pred kamerama da će vas ulje od konoplje sve izliječiti od raka, a da vas kemoterapija neće izliječiti... Ja mislim da je veća šansa da će se netko izliječiti uljem od konoplje nego kemoterapijom. Jedna je stvar da ja to kažem, a sasvim druga kad bi išao ljude liječiti konopljom."

Ja nemam pacijente. Ja sam u šali rekao da sam doktor. Ja sam na svojoj koži osjetio da vitamin C liječi. Dvostruki nobelovac je napisao knjigu u kojoj je obšnjavao da vitamin C liječi od prehlade. Kažu da to nije dokazano? Kažu neki i da se gospa ne ukazuje u Međugorju. Šta sad da im ja na to kažem."

"Za respiratorne infekte ne bih uzeo antibiotik, nego vitamin C."

"Pitao sam se kako navesti sve medije da me prate. Da izvještavaju o vitaminu C. I da me prate, da dobijem još više fanova i da Živi zid još više raste u anketama."

"Ja sam rekao da se vitamin C stavi u izdojeno mlijeko kao mamac, jer sam znao da će se na to svi uhvatiti. To je ta magična rečenica." 

"Ja nekad kažem istinu, nekad kažem nešto što je očita laž, nekad sam sarkastičan, a nekad slažem, ali sve u cilju ukazivanja na višu istinu koju ja imam za cilj."

"Vitamin C liječi prehladu, skraćuje trajanje gripe i simptome. Čak je u mom slučaju izliječio bakterijsku upalu pluća iz čega mogu zaključiti da općenito lječi."

"Zapitajte se zašto je vitamin C nestao s polica DM-a, zašto masa ljudi u komentarima pišu da ih je vitamin C izliječio. Vi ne shvaćate da je vaš problem s vitaminom C, a ne sa mnom.

"Ja pozivam ljude da idu u prirodu umjesto psihijatrima! Evo! Kad bih ja vjerovao psihijatrima, ja bih njima išao. Ja smatram da su psihijatri šarlatani. Da psihijatri mogu nekoga izliječiti, ludnice bi bile prazne."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara