Pernar opet napustio TV studio usred emisije

Pernar opet napustio TV studio usred emisije

Screenshot: Z1

PERNAR opet napustio TV studio. Za vrijeme gostovanja izašao je iz studija Z1 televizije jer mu voditelj "nije dao da kaže istinu o Stankoviću", kaže Pernar na svojoj Facebook stranici.

Dalje napominje da ima samo dva uvjeta za gostovanje na televiziji.

"Imam samo dva uvjeta za gostovanja na televiziji, a to je da mi se dozvoli da govorim i da mi se ne sugerira što bi trebao govoriti, a što ne bi.

Ako ne želite čuti, što imam za reći ili vas smeta to što govorim, nemojte me zvati u emisiju, zovite nekog drugog s kim možete manipulirati, takvih ima bezbroj", poslao je Pernar poruku voditeljima emisija.

A što se dogodilo u emisiji?

Pernar je na samom početku emisije kazao kako Stanković nije bio korektan prema njemu. "Jučer nisu bili korektni prema meni. Stanković je jedna odvratna ličnost", rekao je na što ga je voditelj zaustavio rekavši da nije u redu da mu vrijeđa kolegu.

Na te riječi, Pernar je, baš kao i jučer kod Stankovića, zaprijetio da će otići iz emisije, ako mu ne da da dovrši. Kada je voditelj pokušao još nešto reći, Pernar se ustao i otišao uz riječi "nemojte me maltretirati".

Ovako izgleda tekstualni zapis cijelog događaja.

Voditelj: 
"U studiju pozdravljam Ivana Pernara, saborskog zastupnika. Dobar dan gospodine Pernar.Nećete otići odavde?"

Pernar: "Pa ako budete korektni, neću."

Voditelj: "Jučer mislite da nisu bili korektni prema vama?"

Pernar: "Pa sigurno da nisu. Onaj stanković je odvratna ličnost..."

Voditelj: "Pa ne možete mi vrijeđati kolege."

Pernar: "Pa gospodine ako mi neće dopustiti da kažem do kraja, ja odlazem iz emisije, a vi nastavite."

Pernar se ustao i krenuo van studija te dodao:

Pernar: Ma nemojte me maltretirati više

Jučer je pobjegao iz Nedjeljom u 2

Pernar većini medija svoj nastup uvjetuje snimanjem uživo jer, kaže, boji se cenzure. Ipak, ovo nije prvi put da je napustio snimanje neke TV emisije. Jučer je pobjegao iz HRT-ovog studija gdje je gostovao kod Aleksandra Stankovića u emisiji "Nedjeljom u 2".

Stanković mu je želio postaviti potpitanje za vrijeme govora o etničkom čišćenju u Palestini, a Pernar se uznemirio, optužio ga da mu ne dopušta slobodno govoriti te demonstrativno napustio studio.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara