Pernar u noći na Fejsu objašnjavao što se događa u Živom zidu pa obrisao objavu

Pernar u noći na Fejsu objašnjavao što se događa u Živom zidu pa obrisao objavu
Foto: Borna Filic/PIXSELL, Screenshot Facebook

IVAN PERNAR, saborski zastupnik koji je danas najavio definitivni razlaz sa Živim zidom, sinoć je objavio post na Facebooku u kojem je objašnjavao svoje viđenje onoga što se događalo u toj stranci. 

Poduži post napisao je u grupi "ZZ Vijećnici 2017", no ubrzo ga je obrisao. Netko je ipak uspio sačuvati njegovu objavu. 

Pročitajte što je napisao. 

Pernar: Priče o dogovoru su laž

"Uvažene kolege, Bunjac sutra ima presicu na Markovom trgu, na želim na nju otići jer smatram da HDZ-ovci trljaju ruke zbog ove današnje na Zrinjevcu.  Tko god je to osmislio napravio je štetu stranci, teze o tome da je postojao odgovor da Bunjac prepusti mandat su laž jer svi znate da je bilo onako kako kaže Sinčić/Palfi, maknut sam s liste odlukom Sinčića, ne dogovorom, to je i sam priznao u nedjelju, Bunjac je ucijenjen na to da predaje mandat ili neće biti na listi.

Priče o dogovoru vezanim uz listu su laž, 'dogovor' je posljedica ucjene, a ne Bunjčeve slobodne volje. Ja neću biti sutra na presici s Bunjcem ne zato jer se ne slažem s njim nego jer imam političke mudrosti da ovakve stvari ne pričam pred kamerama medija koji rade protiv nas.

Moja je želja da umjesto jedni protiv drugih radimo zajedno protiv sustava, ali pitanje je imaju li svi takve želje, sve je sad u rukama Vladimire, to sam i ranije rekao.

Moj cilj je nastavak borbe protiv sustava, a rješavanje unutrašnjih sukoba riješiti među nama, a ne putem medija!

Da stvar bude gora pristao sam političku likvidaciju Bunjca jer sam gledao svoj interes, međutim, kad sam shvatio da ga ne žele uništiti samo politički nego i ljudski objavom kompromitirajuće snimke u KGB stilu, nešto se u meni prelomilo.

Između pristajanja na političku i ljudsku likvidaciju kolege za kojeg znam da nije kriv i njegove zaštite, ustao sam u njegovu obranu, to je bio ljudski čin motiviran time da ne mogu gledati kako netko sustavno i svjesno razara stranku pod alibijem da ju štiti.

Oprostite mi jer će ovo možda biti zadnja moja zadnja poruka u grupi, tim više što se sada i sam nalazim na listi za odstrel stranke koju sam osnovao", napisao je Pernar na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara