Petrina napao Sinčića: "Što ako se mladi hrvatski superman svima lažno predstavljao?"

Petrina napao Sinčića: "Što ako se mladi hrvatski superman svima lažno predstavljao?"

Foto: Facebook, FAH

STIPE PETRINA na Facebooku je napao Ivana Vilibora Sinčića iz Živog zida. Tvrdi da mu se javljaju ljudi koji se žale na njih.

Objavu Stipe Petrine prenosimo u cijelosti:

"Naišavši na ovu sliku na internetu, prvo sam se jako nasmijao jer eto dosta je sarkastična i morbidna po meni.. ali opet pogledavši natpis zapitao sam se koliko u ovome svemu ima istine? Što ako je to istina? Što ako se "mladi hrvatski superman" svima lažno predstavljao? Jeli onda vjera u njegovo poštenje bila uzaludna? Sjećam se početaka iz 2010. godine kada je mladi Pernar došao kod mene u Primošten, kako je kazao da me prati i da nauči o svemu... A gdje su te riječi danas kada su došli tu gdje jesu?

Zanima me također zašto ima toliko nezadovoljnih "klijenata" Živog Zida? 

Donosim vam samo dio maila koji sam primio kroz ovih par mjeseci:

"Poštovani gospodine Petrina
Imam za Vas jednu jako veliku zamolbu. Deložirana sam majka s troje djece koju je na deložaciji branio Živi zid. Ostavili su mi veliki trošak deložacije koji su obećali nadoknaditi. Sad mi se više ne javljau ni na mail ni SMS ni pozive ni poroke. Molila bih Vas kao čovjeka kojeg smatram jedinog poštenog u saboru da mu pismo osobno predate i pročitate njegov sadržaj. Posebice kad poziva na red sve ostale a on iskorištava najjadnije ljude da se politički probije. "
U mailu je čitava zavrzlama, prazna obećanja mladog Sinčića i njegove ekipe.. Zar je zbilja moguće da gornja slika nije samo dosada autora već istina? Ostavljam to na razmišljanje... ako je istina, onda stvarno fotelja i novac su glavni dio želje za ulaskom u Sabor...", napisao je Petrina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara