Petrov će pokrenuti inicijativu za opoziv Dalićke

Petrov će pokrenuti inicijativu za opoziv Dalićke

Foto: FAH

ČELNIK Mosta Božo Petrov najavio je inicijativu za opoziv potpredsjednice vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić, poručujući kako će to biti prilika da se pokaže "tko je od HDZ-ovih zastupnika i njihovih partnera spreman uložiti svoj politički kapital u nju i interese koje ona zastupa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Događaji posljednjih dana, šutnja i nečinjenje oko Agrokora, ostavka državnog tajnika za demografiju koji kaže da je ovo folklor-vlada, blamaža oko izbora predsjednice Povjerenstva za odlučivanje oko sukoba interesa, pokazali su da ova Vlada ne funkcionira, a država je na autopilotu. Mislim da su ti razlozi dovoljni da se pokrene postupak opoziva Vlade", poručio je Petrov na svom Facebook profilu.

Most se, kaže, ne zavarava. "Ova trgovačka koalicija će se držati za svoje fotelje zubima. Riječ ostavka u njihovom rječniku ne postoji. Slučaj Martine Dalić ima potpuno drukčiju dimenziju. Jasno je otpočetka da su ona i povjerenik Ramljak tandem iz Škegrina inkubatora. Hrvatska javnost mora znati tko od političkih opcija podržava tu ekipu", poručuje Petrov.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara