Pevec kupio Z1 televiziju

Pevec kupio Z1 televiziju

Foto: Hina

NA ADRESU redakcije pristiglo nam je priopćenje u kojemu se navodi kako je Pevec kupio Z1 televiziju.

"Pevec d.d. stekao je poslovne udjele  Z1 televizije d.o.o. te ulaskom u medijsku djelatnost proširuje marketinške aktivnosti i na produciranje vlastitih emisija kojima će gledateljima još više približiti segment poslovanja „uradi sam“ i širinu asortimana kojega ima najveći trgovački lanac neprehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj", navodi se u priopćenju.

Oblikovanje televizijskog sadržaja

"Htjeli smo na određeni način sudjelovati u oblikovanju televizijskog programskog sadržaja svjesni da je to jedan od najjačih komunikacijskih kanala kojim imamo mogućnost informirati naše postojeće, ali i nove kupce. Prethodna godina za Pevec d.d. je bila iznimno dinamična i otvorila nove perspektive, a kako smo producirali više video sadržaja shvatili smo da formati koje prezentiramo na webu lako mogu dobiti i ekstenziju te biti dio gledanog televizijskog programa. Želja nam je upoznati gledatelje  da naša kompanija  uvijek daje više, kao i da kod nas mogu pronaći sve što im je potrebno za kuću, vrt ili hobi. Snagom televizije postajemo značajnije dijelom svakog doma jer upravo nam taj medij pruža potencijal. Televizijom ćemo pokazati punu snagu i raznolikost Peveca, ali svakako poštujući sva zakonska ograničenja, osobito zaštitu tržišnog natjecanja", istaknuo je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Nova programska shema

Prema njegovim riječima gospodarstvo se razvija, kompanije digitalno transformiraju pa je nužno tražiti rješenja koja omogućavaju brže i jednostavnije prezentiranje proizvoda i usluga. Televizija se danas ne gleda samo kod kuće već je u pokretu i dostupna na mobilnim uređajima i prijenosnim računalima te nam je itekako važna, kaže Lovrinčević.

Nova programska shema trebala bi krenuti od jeseni.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara