Pijani Boris Dvornik u Delnicama vrijeđao građane

LEGENDA "Našeg malog mista" i brojnih filmova i tv serija Boris Dvornik, našao se u centru pažnje zbog ponovnog skandala izazvanog prekomjernim alkoholiziranjem. Najnoviji ispad "prčastog" Borisa dogodio se u Delnicama gdje je splitski glumac trebao sudjelovati u 30. godišnjici snimanja i emitiranja tv serije Kapelski kresovi.

Dvornik je u Delnicama boravio od petka ujutro kada je stigao u Delnice. Riječki Novi list piše kako je glumac već od jutra toga dana u popriličnim količinama pio vino, te je za prijema kod gradonačelnika Delnica, ali i za gostovanja u emisiji Radija Gorski kotar, koja je išla uživo, bilo vidljivo da je pijan.

Dvornika je također, zahvaljujući voditeljskom umijeću, od potpune blamaže spasila voditeljica svečanosti u Radničkom domu Delnice Slavica Kljajić. Svečanost, na kojoj se Dvornik trebao družiti s delničkom publikom, je podsjećala na slabu verziju Malnarovog Nightmare stagea, piše Novi list. Za neupućenije, radi se o tv emisiji koja ide u kasnim večernjim satima, a obiluje širokom paletom vulgarizama i psovki.

Osim "veselja" koje je bivši glumac priredio građanima Delnica u petak, novi val neugodnosti uslijedio je u subotu kada je Dvornik vrijeđao i napadao ljude oko sebe, a osobito osoblje i goste hotela "Risnjak" u kojem je odsjeo.

"Nikada u životu nisam sreo nikog tako neugodnog i vulgarnog kao što je ovih dana bio Dvornik. Napadao je djevojke na recepciji, gostima dijelio nazive četnici i ustaše, a nije mu se dopalo ni to što sam je Hercegovac." - rekao je vlasnik hotela "Risnjak" Ante Kraljević te dodao kako se glumac na trenutke potpuno gubio.

Da su delničani uistinu nezadovoljni Dvornikovim "performnceom" svjedoči i izjava delničkog gradonačelnika Marijana Pleše koji smatra da su Dvornikovi menadžeri, koji dogovaraju nastupe bivšeg glumca, dužni obavijestiti organizatore o činjenici da Dvornik nije u stanju ispuniti dogovoreno.

"Ono što nam je Dvornik ponudio bila je prijevara i blamaža, kako hotela Risnjak tako i brojnih ljudi koji su ga dočekali s radošću i otvorena srca." - zaključuje gradonačelnik Pleše.

Dvornik je Delnice trebao napustiti u nedjelju popodne, međutim, iz srca Gorskog kotara otišao je u subotu navečer nakon što je poslije niza ekscesa i ispada tražio da ga se hitno prebaci do Zagreba odakle je želio avionom otputovati prema Splitu.

Splitski je glumac ostao zapamćen i po ispadu na posljednjim predsjedničkim izborima na kojima je, također pijan, vrijeđao i psovao GONG-ove promatrače izbora, a jednu je promatračicu pokušao zagrliti, nakon čega ju je više puta opsovao te na kraju udario šakom u lice.

Dvornik je kasnije tvrdio kako je promatračica prva udarila njega, pa tek onda on nju, pa tako još nekoliko puta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara