Pijani i drogirani vozač osuđen na šest godina zatvora zbog ubojstva 19-godišnjakinje

Pijani i drogirani vozač osuđen na šest godina zatvora zbog ubojstva 19-godišnjakinje

NA KARLOVAČKOM Općinskom sudu, 24-godišnji Marko Čurilović iz Duge Rese, kojeg se tereti za izazivanje teške prometne nesreće, nepravomoćno je osuđen na šest godina zatvora. Kako prenosi Radio Mrežnica, Čurilović, prema sudskoj odluci, ostaje u pritvoru do izricanja pravomoćne presude.

Čurloviću, koji je u trenutku izazivanja nesreće bio pod utjecajem alkohola (2,25 promila) i droga te koji je u to vrijeme već imao izrečenu zabranu upravljanja automobilom, zbog mnogobrojnih prekršaja, sutkinja Sanda Janković je, uz zatvorsku kaznu, izrekla i trajnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima svih kategorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 13. svibnja ove godine, oko 2.30 sati, Čurlović je, upravljajući Polom karlovačkih registracija, zbog prevelike brzine, u oštrom zavoju, sletio s ceste, nakon čega je automobil udario u stup i metalnu ogradu.

Suvozačica u automobilu, 19-godišnja Tamara Mlača, inače majka jednogodišnjeg djeteta, preminula je na mjestu nesreće. Čurlović je u nesreći zadobio teške ozlijede opasne po život, a putnik u automobilu, 21-godišnji Filip Adžaga teško je ozlijeđen.

I.M.
Foto: Arhiva (Cropress)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara