Pijani Nigerijac u Beogradu silovao Srpkinju, njegov prijatelj gledao?

Pijani Nigerijac u Beogradu silovao Srpkinju, njegov prijatelj gledao?
Fotografija nije s mjesta događaja Ilustracija: EPA

U NEDJELJU je u Beogradu uhićen 31-godišnji Nigerijac zbog sumnje da je silovao 18-godišnju Beograđanku.

Kako pišu srpski mediji, tinejdžerica K. S. je Nigerijca V. M. prijavila policiji rekavši da ju je uz prijetnju nožem silovao u jednoj kući u beogradskom naselju Voždovac. Nakon toga ju je i ucjenjivao eksplicitnim videosnimkama.

Policija je po pozivu došla na mjesto događaja i u kući zatekla Nigerijca i njegovog prijatelja iz Somalije A. M. koji je također uhićen zbog sumnje da nije spriječio zlostavljanje, već je samo promatrao. Bili su pijani. Blic doznaje da su danas pušteni iz pritvora.

Povod je ljubomora?

Nigerijac i Beograđanka bili su u vezi nekoliko mjeseci, ali su prekinuli nakon čega se tinejdžerica počela viđati s drugim mladićem. Nigerijac je zbog toga podivljao i počeo ucjenjivati djevojku videosnimkama.

Djevojka je policiji ispričala da ju je Nigerijac pozvao k sebi u trenutku kad je bila sa svojim novim dečkom I. G. i rekao da ima njezine intimne snimke i da će ih objaviti. Nakon što je djevojka došla, Nigerijac joj je stavio nož pod vrat, odveo u sobu i silovao je.

"Rekao joj je da dođe i pogleda snimke. Tada ju je, prema njenim riječima, pozvao u kuću i silovao", rekao je Blicov izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara