Pjevačica Selma Bajrami tvrdi da ju u diskoteci nije napao shizofreničar s motornom pilom

POVODOM vijesti da ju je 12. kolovoza tijekom koncerta u diskoteci "Lyric" motornom pilom napao pomahnitali muškarac identificiran kao Mevludin Kadrić, pjevačica Selma Bajrami poslala je priopćenje za javnost u kojem je demantirala događaj.

"Niti jedna informacija, osim one da sam tu noć gostovala u Lyricu nije točna. Prije svega u tekstu se navodi neki Mevludin Kadrić, za kojeg ja nikad nisam čula. Nije mi jasno čija bolesna mašta može iskonstruirati takav događaj", piše Selma Bajrami.

Dodala je da svoju navodnu izjavu, odnosno komentar na spomenuti događaj iz diskoteke: "to je strašno, nešto što sam mogla vidjeti samo u horor filmovima. Trebat će mi dosta vremena da zaboravim užasno lice tog bolesnika" - vidi prvi put.

"Trenutno sam na odmoru u Švedskoj i ovom prilikom šaljem vam i par slika, pa vi procijenite da li se oporavljam od 'horor filma' ili skupljam snagu za nastupe koji me čekaju u budućnosti", zaključila je Selma Bajrami najavljujući tužbe za nanesene duševne boli "protiv onih koji su pokrenuli ovu medijsku šaradu".

R.I.
Foto: Selma Bajrami

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara