Plenković: HDZ ima odgovore za sve izazove hrvatskog društva

Plenković: HDZ ima odgovore za sve izazove hrvatskog društva
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

PREMIJER i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković izjavio je u Bjelovaru da vladajuća stranka ima sve odgovore na izazove hrvatskog društva te da je vlada u ovom mandatu učinila značajne pozitivne pomake u životnom standardu građana.

HDZ ima sve odgovore na izazove hrvatskog društva, poručio je Plenković u bjelovarskom Domu kulture gdje je u subotu svečano obilježena 30. godišnjica osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije. U svojem govoru predsjednik Plenković istaknuo je da je vlada u ovom mandatu učinila značajne pozitivne pomake u životnom standardu građana.

"Hrvatska nikad nije stajala bolje po pitanju gospodarskog rasta, javnih financija, socijalne i društvene uključenosti i međunarodnog položaja i ugleda”, rekao je predsjednik Plenković i pozvao članove na jedinstvo te da podrže predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović na putu u novu pobjedu na predsjedničkim izborima.

Pojasnio je i kako u prvi plan želi staviti i vrijednosti simboličnog karaktera.

"Vraćanje Dana državnosti na 30. svibnja poruka je naše vlade i današnjeg HDZ-a. Čvrsto smo uvjereni da hrvatski narod osjeća 30. svibnja kao svojevrsni dan hrvatske demokracije. Ima vas ovdje puno koji se sjećate 30. svibnja”, poručio je predsjednik Plenković.

Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković kazao je kako je HDZ stranka desnog centra koja trpi napade s lijeve, ali i s radikalno desne strane političkog spektra.

Predsjedničkog kandidata SDP-a Zorana Milanovića pozvao je da otkrije tko su mu bili poslovni partneri u vrijeme kada se nakon isteka premijerskog mandata bavio poduzetništvom.

Na proslavi 30. godišnjice osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije govorili su i predsjednik bjelovarskog HDZ-a Ante Topalović, predsjednik županijskog HDZ-a  Miro Totgergelii te predsjednik Županijskog odbora Zajednice utemeljitelja HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije Slavko Prišćan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara