Plenković je besplatno dobio Šavorićev ured za snimanje spota "Vjerodostojno"

Plenković je besplatno dobio Šavorićev ured za snimanje spota "Vjerodostojno"

Screenshot: N1

AGENCIJA Unex Grupa, koja je radila na kampanji HDZ-a 2016. godine, odgovorila je televiziji N1 na upit vezan za najam ureda odvjetnika Šavorića u kojemu se snimao dio izbornog spota "Vjerodostojno".

Poručili su da su prostor odvjetničkog ureda Šavorić i partneri dobili - besplatno.

Odgovor Unex grupe prenosimo u cijelosti.

"Agenciji je učinjen ustupak"

"Poslovni prostor kojeg koristi Odvjetničko društvo Šavorić i partneri, odabran je po kriteriju najadekvatnije i dostupne lokacije (snimanje se održavalo u neradnom danu, 15.08.2016.g.), a koja je odgovarala komunikacijskom konceptu, predložena od strane kreativnog tima agencije Unex Grupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom na naše poznanstvo sa g. Šavorićem, agenciji Unex Grupa je učinjen ustupak i gratis korištenje poslovnih prostora u svrhu snimanja jednog od kadrova za potrebe oglašivačke kampanje.

Takvo postupanje nije neuobičajeno, kroz praksu smo imali još primjera u suradnji s klijentima agencije.

Kako sam već navela u priopćenju, HDZ nije sudjelovao u odabiru te lokacije, te je sukladno ugovorima podmirio sve obaveze i platio troškove predmetne kampanje agencijama Unex Grupa i Unex Media.

U svojoj dugogodišnjoj praksi uobičajeno smo se vodili načelima zaštite interesa klijenta, u svim segmentima usluga koje agencije pružaju, a činjenica da smo u konačnici realizirali kampanju čiji su rezultati poznati i osvjedočili se kao efikasan i pouzdan suradnik, rezultirala je nastavkom suradnje s HDZ-om do zadnjih izbora u svibnju 2017.godine", odgovorili su iz Unexa za N1.

Podsjetimo, spot "Vjerodostojno" snimala je produkcijska kuća Esterhaus, a cjelokupni posao, uključujući i zakup medijskog prostora, za HDZ je radila agencija Unex.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara