Plenković, Milanović i Božinović izrazili sućut obitelji preminulog vatrogasca

Plenković, Milanović i Božinović izrazili sućut obitelji preminulog vatrogasca
Ilustracija: Marin Tironi/PIXSELL, Facebook

PREMIJER Andrej Plenković u subotu je na svom Twitter profilu izrazio sućut obitelji i kolegama vatrogasca Davora Kovačića koji je preminuo tijekom noćašnje intervencije zbog nevremena u Zagrebu. 

"Izražavam najiskreniju sućut obitelji i svim kolegama vatrogasca Davora Kovačića, koji je sinoć preminuo tijekom intervencije zbog sanacije poplave. Svoju požrtvovnost i hrabrost pokazao je i u brojnim intervencijama nakon potresa u Zagrebu", napisao je premijer Plenković.

Sućut izrazio i Božinović

I ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izrazio je sućut obitelji i kolegama preminulog vatrogasca.

"U jučerašnjem nevremenu u Zagrebu, vatrogasci su kao i uvijek bili prvi koji su ljudima i gradu priskočili u pomoć.

Nažalost, izgubili smo Davora Kovačića iz DVD Kustošija, požrtvovnog vatrogasca koji je pomagao i u brojnim intervencijama nakon potresa u Zagrebu", objavio je Božinović na svom Twitter profilu.

Javio se i Milanović

Oglasio se i predsjednik Milanović.

"Obitelji i kolegama vatrogasca Davora Kovačića koji je preminuo tijekom intervencije za vrijeme kišne nepogode u Zagrebu izražavam najdublju sućut. Davor i njegovi kolege pokazali su i u ovoj situaciji koliko su požrtvovni kada je potrebno pomoći drugim ljudima u nevolji", poručio je Milanović

Obitelji i kolegama vatrogasca Davora Kovačića koji je preminuo tijekom intervencije za vrijeme kišne nepogode u Zagrebu...

Posted by Zoran Milanović on Saturday, July 25, 2020
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara