Pobjednice kviza "Prime Time" dobile pripravnički staž

DRUGI dan Prime-a na finalnom natjecanju u kvizu "Prime Time" vodeća hrvatska agencija za tržišno komuniciranje McCann Erickson Croatia uručila je pobjednicama kviza Ivani Drvar i Neveni Grubelić glavnu nagradu – pripravnički radni staž od 3 mjeseca u agenciji.

Nagrade je uručio predsjednik Uprave McCann Erickson Croatia Ivica Vidović. Natjecanje u kvizu "Prime Time" trajalo je dva dana i okupilo brojne sudionike u borbi za osvajanjem vrijednih nagrada.

 Ostali sudionici kviza osvojili su vrijedne nagrade - putovanje na festival oglašavanja Festo 2005. tri dana s punim pansionom i ulaznicama na sva dogadjanja, put na HOZ-ov Marketing Forum u Trakošćan od 11. do 12.3.2005 i vouchere za knjige u Algoritmu u vijednosti 400 kn.

Agencija McCann Erickson Croatia ove je godine na PRIME-u svečano obilježila 15 godina rada u Hrvatskoj, te upoznala javnost s informacijama o tržišnom dijelovanju agencije. McCann Erickson Croatia predstavila je ključna poslovna načela na kojima se temelji dijelovanje Agencije, prezentirala presjek produkcije Agencije tijekom proteklih 15 godina, te predstavila izbor iz radova McCann World Wide.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara