Počelo suđenje Nijemcu koji je oteo i silovao 16-godišnju trudnicu

Počelo suđenje Nijemcu koji je oteo i silovao 16-godišnju trudnicu

Tekst: F.M.
Foto: Bild


U NJEMAČKOM gradu Wuppertalu počelo je suđenje 29-godišnjem Stefanu G., koji je u svibnju oteo i tri dana silovao svoju 16-godišnju susjedu, trudnicu Janine. Stefanu prijeti 15 godina zatvora.

Slučaj je u svibnju šokirao cijelu naciju. Stefan je Janine oteo dok je išla u školu. Zapravo je htio oteti jednu drugu djevojku, ali ona nije naišla, pa se "poslužio" prvom djevojkom koja mu je pala pod ruke.

"Silovanje me zabavlja"

Stavio joj je nož pod vrat i rekao "Ako budeš vikala, mrtva si". Nakon toga ju je odveo u stan koji se nalazi u kući njegovih roditelja i zavezao ju za krevet. Puna tri dana silovao je nesretnu djevojku. Rekao joj je: "Sad si moja. Nikad te neću pustiti. Silovanje me zabavlja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad mu je Janine, moleći ga da prestane, rekla kako je trudna, rekao je: "Ostaješ kod mene dok ne rodiš dijete. Ako bude djevojčica, silovat ću i nju. Ako bude dječak, ubit ću ga".

Bio uvjeren da ga ona voli

Janine je uspjela pobjeći jer je ostala sabrana. Glumila je zbližavanje s otmičarem i pravila se da razvija osjećaje prema njemu. Zadobila je njegovo povjerenje, pa ju je odvezao. Nakon tri dana muke, kad je Stefan morao ići na obiteljsko slavlje, Janine je uspjela pobjeći.

Stefan je jučer svjedočio na sudu. Janinin odvjetnik rekao je kako je silovatelj zaista mislio da se Janine zaljubila u njega i da mogu imati pravu vezu.

"Želim da ga ozbiljno kazne, tako da to više nikad ne može napraviti nekoj drugoj djevojci. Veselim se što ću postati majka. To me drži", rekla je Janine, koja dijete očekuje sa svojim dečkom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara