Počeo međunarodni skup CROINFO

CROINFO 2003 Nacionalna i sveučilišna knjižnica, PLIVA i Hrvatsko informacijsko i dokumentacijsko društvo (HID) ove godine po treći put organiziraju međunarodni skup CROINFO - Upravljanje informacijama u gospodarstvu i znanosti.

Skup će se održati od 8. do 10. svibnja 2003. u hotelu Opera u Zagrebu. Budući je tema ovogodišnjeg skupa Upravljanje znanjem, govorit će se o značenju i načinima upravljanja znanjem kao bitnim razvojnim resursom u gospodarstvu, državnoj upravi, znanosti i obrazovanju. Osim toga, ukazat će se na nezamjenjivost, značaj i suvremene tehnike upravljanja znanjem i informacijama bez kojeg kompanije ubrzo gube svoju konkurentsku sposobnost, državna uprava ostaje skupa, a znanost i obrazovanje zaostaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Održat će se predavanja vrsnih svjetskih i hrvatskih gospodarstvenika, menedžera, predavača i predstavljača proizvoda i usluga iz tematskog područja ovoga skupa, što se može pročitati na web stranicama konferencije (http://www.nsk.hr/croinfo ).

 Na istoj adresi su i svi detalji za prijavu učesnika. Konferencija je namijenjena prvenstveno upravljačkim strukturama i menedžerima, ali i knjižničarima, dokumentalistima, informacijskim i informatičkim stručnjacima kao neposrednim promotorima uvođenja različitih tehnika upravljanja znanjem i informacijama. Očekuje se da će skupu nazočiti oko dvije stotine sudionika iz Hrvatske i okolnih zemalja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara