Pogledajte kako je jučer izgledala autocesta kod Križa: U HAK-u su u 9.15 ujutro rekli da je autocesta prohodna!?

Foto: ngbuntovnici.com

NA AUTOCESTI kod Križa jučer su ostala zametena i djeca plesnog studija Marine Mihelčić iz Požege koja su krenula na natjecanje u Zagreb. Na put su krenula četiri autobusa s djecom u dobi od četiri godine nadalje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Krenuli smo na put jer smo bili obaviješteni da bi cesta trebala biti prohodna. Oko 9 sati stajali smo u koloni vozila, zatrpani u snijegu koji je nemilice padao. Nismo mogli izaći van jer je bila mećava. Zvali smo sve službe, od HAK-a gdje nisu znali ništa, do Centra 112. Došao je jedan čovjek, vozač ralice, koji je rekao da će doći ralicom i osloboditi prolaz. Međutim, ralica nije došla. Zahvaljujući pomoći drugih vozača, dobrih ljudi koji su svojim lopatama pomogli da se izvučemo iz snijega, uspjeli smo se tek oko 18 sati probiti nazad i prijeći u drugi trak autoceste kako bismo se mogli vratiti. U Požegu smo stigli oko 21 sat", ispričala je za 034portal Marina Mihelčić.

Ona je također ustvrdila kako niti jedna služba dok su oni bili tamo nije došla u pomoć. "Možda su došli kasnije, ali dok smo mi bili u koloni nije bilo nikoga", dodala je.

"Sva sreća djeca su se zabavljala pjevajući, nisu se bojala. Mene je bilo strah da ne ostanemo bez benzina, jer bi onda ostali i bez grijanja, a vani je bilo užasno", kaže voditeljica Mihelčić.

Kako piše portal ngbuntovnici.com koji je objavio i fotografije s autoceste, kada su se autobusi zaustavili na odmorištu "Stari hrastovi", oko 9.15 sati zvali su HAK te su im rekli da je cesta prohodna, pa su nastavili put prema Zagrebu.

Naravno, i njima je naplaćena cestarina, iako je autocesta bila zatvorena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara