Pogledajte kako parkiraju zagrebački policajci: Kad nema mjesta, dobro dođe i tratina

Foto: Index

"Milicija trenira strogoću, da ne bude kako ja to hoću", pjevalo je prije skoro trideset godina Bijelo Dugme i čini se da se od tog vremena nije mnogo promijenilo. Dok je na hrvatskim prometnicama sve više prometnih policajaca koji vrebaju da za najmanji prekršaj vozačima naplate globu, sami policijski službenici povremeno parkiraju gdje im se prohtije, em nepropisno, em bahato.

Ovu fotografiju snimio je čitatelj Indexa u jednom zagrebačkom parku između zgrada, na križanju Mimarine i Malešnice, gdje je naherenom kombiju MUP-a kao parking dobro došla i kvartovska tratina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne sumnjamo da bi i prometni policajac i komunalni redar na ovakav prizor, da je civilno vozilo u pitanju, prvo izvadili blok i krenuli ispisivati kaznu. Da je riječ o hitnoj intervenciji, pa hajde, ali čitatelj koji je poslao fotografiju svjedoči nešto posve drugo.

"Policajac i policajka išli su prema kombiju s noge na nogu, ona je u ruci držala veliku vrećicu", rekao je čitatelj za Index.

Šoping za radnog vremena i nepropisno parkirano vozilo onih koji bi trebali biti ogledalo poštivanja propisa: još da na fotki piše pozdrav iz Hrvatske, mogla bi se prodavati kao razglednica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara