TRAGEDIJA U ZAGREBU Muškarac se ubio nakon višesatne opsade specijalaca

TRAGEDIJA U ZAGREBU Muškarac se ubio nakon višesatne opsade specijalaca

Foto, video: Patrik Macek/PIXSELL, Robert Anic/PIXSELL, Index

OD RANIH jutarnjih sati trajala je policijska opsada obiteljske kuće u Zagrebu.

Naime, policijski specijalci naoružani dugim cijevima okružili su rano ujutro obiteljsku kuću u Zagrebu, u kojoj je jedan muškarac iz još neutvrđenih razloga prijetio samoubojstvom.

Pregovarači ga nisu uspjeli odgovoriti od samoubojstva


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Opsada je trajala satima, a muškarac je, kako neslužbeno doznajemo, na kraju ipak izvršio samoubojstvo. Od toga su ga satima pokušali odgovoriti policijski pregovarači, ali u tome nisu uspjeli.

Zagrebačka policija priopćenjem se oglasila o ovom slučaju. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Na mjesto događaja jutros oko 2.30 sati upućeni su policijski službenici nadležne policijske postaje, Interventna jedinica policije te Protueksplozijska služba kao i policijski pregovarači. Međutim, unatoč višesatnom pregovaranju i naporima policijskih službenika, 57-godišnjak je prekinuo komunikaciju u jutarnjim satima.

Zbog toga su policijski službenici nasilno ušli u kuću gdje su pronašli mrtvog 57-godišnjaka. Na mjestu događaja provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti", izvijestili su.Zbog policijske opsade dio ulice kneza Branimira bio je potpuno blokiran. Policajci su uklonili barikade oko podneva, a tada su se s terena povukli i specijalci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara