VELIKA POTRAGA U DALMACIJI Policija čuva kuću traženog za ubojstvo mladića u Stobreču

VELIKA POTRAGA U DALMACIJI Policija čuva kuću traženog za ubojstvo mladića u Stobreču

Foto: Miranda Cikotić/Pixsell

POLICIJA je i dalje u potrazi za 24-godišnjim Nikolom G. J., traženim zbog ubojstva Ivana Mate Blaževića, 23-godišnjeg torcidaša koji je nedavno osuđen zbog napada na nogometnog suca Bruna Marića u stobrečkom restoranu Epetium.

Blažević je rano jutros iza 4 sata uboden nožem u prsa u kafiću Reket u Teniskom centru Stobreč. Prebačen je u bolnicu, ali nije mu bilo spasa.

>> VIDEO U Stobreču ubijen mladić osuđen za napad na suca Marića

>> TORCIDA OPLAKUJE UBIJENOG PRIPADNIKA Večeras neće navijati, u 23. minuti napušta tribinu

Policija još istražuje okolnosti događaja, no svjedokinja iz obližnje zgrade otkrila nam je da je u kafiću bilo 30-ak mlađih osoba koje su dizale veliku buku. Te večeri u Stobreču je bio dan mjesta, a organiziran je i prigodni koncert na kojemu je nastupio Mate Bulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija pred kućom osumnjičenog za ubojstvo Ivana Mate Blaževića

Do dolaska policije na mjesto događaja, osumnjičeni se izgubio i još uvijek je nedostupan organima gonjenja. 

Policija je danas pretražila kuću njegove obitelji kod Trilja, a pred obiteljskom kućom u Strožancu postavljena je policijska straža. Čekaju sumnjivca da se vrati, a žele onemogućiti i moguće reperkusije zbog ubojstva Ivana Mate Blaževića.

Torcida će večeras odati počast svom tragično nastradalom članu, neće navijati i napustit će stadion u 23. minuti. 

Za napad na suca Marića osuđen radom za opće dobro

Ivan Mate Blažević rođen je 19. lipnja 1994. godine. Bio je izvanredni student druge godine Pravnog fakulteta u Splitu. Jedini je uhićen u napadu na suca Marića u stobrečkom restorana Epetium u listopadu prošle godine. Osuđen je prije mjesec dana, i to na rad za opće dobro. U pritvoru je proveo dva i pol mjeseca, a na slobodu je izašao koncem siječnja ove godine.

Dotad je bio prekršajno kažnjavan zbog unošenja pirotehnike na stadion i kršenja zabrane posjećivanja susreta Hajduka i reprezentacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara