NAPAD NA GEJ CRNCE U ZADRU

Policija ima opis napadača na gej crnce u Zadru. Kamere u klubu nisu radile

Policija ima opis napadača na gej crnce u Zadru. Kamere u klubu nisu radile
Foto: 123 RF, Instagram

ZADARSKA policija još uvijek nije pronašla napadače na dvojicu gej crnaca koji su u subotu navečer pretučeni u zadarskom noćnom klubu Opera. Obojica su pripadnici američke vojske koji su u Zadar došli na odmor, a u noćnom klubu napala su ih, kako tvrde, desetorica mladića. Jedan od njih opisao je u videu na svom Instagram profilu što im se dogodilo.

"Policija provodi izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska počinitelja. Po završetku kriminalističkog istraživanja o svim rezultatima ćemo pravovremeno izvijestiti javnost", kratko su nam odgovorili iz PU zadarske.

Do počinitelja bi zasigurno brže došli da su u klubu te večeri radile kamere, ali one, kako doznajemo od suvlasnika kluba Opera Pjerina Bebića, te večeri nisu bile u funkciji.

Vlasnik kluba: Moje osoblje je dalo opis napadača policiji, nisu nikog prepoznali

"Problem je što uređujemo kafić, pukla nam je instalacija, pa kamere nisu u funkciji već tjedan dana. Moje osoblje je dalo iskaz policiji. Oni su skočili u pomoć Amerikancima da se ne dogodi veće zlo u toj gužvi. Policiji su dali opise ljudi koji su napali Amerikance, nisu nikoga prepoznali", ispričao nam je Bebić.

Istaknuo nam je kako je klub u tom trenu bio pun, bila je gužva, tako da je zasigurno bilo puno očevidaca.

Jedan od pretučenih Amerikanaca je opisao u videu koji je objavio na svom Instagram profilu što se dogodilo. Amerikanci su zadobili lakše tjelesne ozljede, a policija ovaj napad trenutno tretira kao prekršaj protiv javnog reda i mira te provodi daljnje izvide.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara