Policija kod muškarca u Trogiru pronašla 17 kilograma marihuane

Policija kod muškarca u Trogiru pronašla 17 kilograma marihuane
Foto: PU splitsko-dalmatinska

POLICIJSKI službenici Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana i drugih prostora koje navedeni koristi na širem trogirskom području. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto devet vreća s ukupno 16,9 kilograma marihuane i tri zasađene stabljike biljke cannabis sative visine 120 centimetara. 

Također je pronađeno i oduzeto još 900 grama gospodarskog eksploziva. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je danas predan policijskom pritvorskom nadzorniku te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pao još jedan diler trave iz Trogira

Nadalje, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom kod kojega je također na širem trogirskom području pronađeno i oduzeto 275 grama marihuane i dvije zasađene stabljike biljke cannabis sative.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara