POLICIJA OBJAVILA DETALJE U strašnoj nesreći u Medulinu poginuli su Hrvat i Makedonac

POLICIJA OBJAVILA DETALJE U strašnoj nesreći u Medulinu poginuli su Hrvat i Makedonac
Foto: M. Sardelin/Glas Istre

NOĆAS oko dva sata u Ulici Sad u Medulinu dogodila se strašna prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule. Policija je oko 10 sati objavile detalje nesreće.

Kako su priopćili, u prometnoj nesreći koja se dogodila smrtno su stradala dva muškarca, 47-godišnji hrvatski državljanin i 43-godišnji državljanin Makedonije.

Nesreća se dogodila kada je 47- godišnjak upravljao automobilom Ford Mondeo, zagrebačkih registarskih oznaka, kolnikom Ulice Sad u Medulinu. Izlaskom iz desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu kolničku traku, nakon čega je udario u povišeni rubnjak, a potom u zanošenju izletio van kolnika gdje je udario u metalni stup javne rasvjete, razvodni ormarić za struju te betonski ogradni zid kuće.

Vozač i 43-godišnji suvozač u nesreći su smrtno stradali te su njihova tijela prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu nadležnog odvjetnika, koji je bio na mjestu događaja, biti obavljena obdukcija.

Policijski službenici obavili su očevid prometne nesreće, a za vrijeme trajanja očevida promet Ulicom Sad (ŽC 5179 bio je zatvoren do 5:05 sati i odvijao se obilaznim ulicama kroz Medulin.

Na mjesto događaja izašli su i pulski vatrogasci radi pružanja tehničke pomoći.   
 


Foto: M. Sardelin/Glas Istre


Foto: Regional Express

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?