Policija u BiH privela braću Ćulum, oduzela im Lamborghinije i Ferrari

Policija u BiH privela braću Ćulum, oduzela im Lamborghinije i Ferrari
Foto: Facebook (lijevo Nermin Ćulum, desno Armin Ćulum)

BANJOLUČKA policija sinoć je uhitila i nakon saslušanja pustila braću Nermina i Armina Ćulum te Velida Saleševića.

Glasnogovornica Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović potvrdila je za Fenu da su njih trojica privedena kako bi se utvrdila njihova povezanost s kaznenim djelima na području u nadležnosti te uprave.

Potvrdila je i da su im oduzeta vozila kako bi se utvrdilo njihovo podrijetlo i valjanost popratnih dokumenata, prenosi Klix.ba.

Oduzeli im Lamborghinije i Ferrari

Klix neslužbeno doznaje kako su jučer na području Banje Luke uočena tri luksuzna automobila sa švicarskim registracijskim oznakama. 

Potvrđeno je da ta vozila koriste braća Ćulum. Oni su potom zaustavljeni i privedeni u policiju, gdje su vozila detaljno pregledana. 

Radi se o dva Lamborghinija i jednom Ferrariju. Njima su upravljali Denis Giljon odnosno Armin Ćulum te Nermin Ćulum i Velid Salešević.

U vozilu su bile i Miljana Radanović i Teja Stražišar, podrijetlom iz Slovenije.

Policija je za državljanku Slovenije utvrdila kako nije poštovala proceduru za boravak stranaca u zemlji, oduzete su joj putne isprave i Klix doznaje da će joj biti izrečena mjera udaljenja iz BiH.

Podsjetimo, policija je nedavno ispitala braću Ćulum tijekom istrage o ubojstvu banjolučkog poduzetnika Slaviše Krunića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara