Policija uhitila srpskog džepara, pa ga pustila da pobjegne

NESVAKIDAŠNJI bijeg iz policije dogodio se jučer u Zagrebu u kojemu je uhićen 45-godišnji džepar državljanin SiCG. Džepar je na sreću 57-godišnjeg muškarca uhvaćen dok mu je pokušao iz džepa ukrasti novčanik, no i lopov je imao sreću pa je uspio pobjeći iz policijske postaje u kojoj je trebala biti izvršena krim obrada.

PU zagrebačka u današnjem izvješću objavila je kratku informaciju kako je jučer oko 12.40 sati na području Trešnjevke uhićen 45-godišnji džepar iz SCG. Lopov je uhvaćen u ZET-ovom autobusu dok je iz džepa jednog državljanina BiH pokušao ukrasti novčanik.

Nakon uhićenja džepar je prebačen u službene policijske prostorije na kriminalističku obradu odakle se između 18 i 18.30 sati samovoljno udaljio, navodi se u priopćenju PU zagrebačke.

Za komentar u kojem se navodi da se džepar samovoljno udaljio upitali smo načelnika Ureda načelnika PU zagrebačke Krunoslava Borovca, čiji odgovor nas je, blago rečeno, iznenadio.

Nakon što je Borovec Indexu potvrdio da to znači da je džepar pobjegao iz postaje, upitali smo ga kako je to moguće, na što nam je odgovorio: "Ha, moguće je..."

Načelnik nije imao više informacija o slučaju, osim onoga što je službeno objavljeno na stranicama Policijske uprave, a mi nakon svega možemo konstatirati da je dobro što se nije radilo o kakvom ubojici.

I naravno, ostaje nam u tramvaju dobro paziti na džepove i novčanike jer... ha, sve je moguće!

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara