Policija ulovila serijske lopove iz Kutine, krali su po dućanima i kafićima

Policija ulovila serijske lopove iz Kutine, krali su po dućanima i kafićima
Ilustracija: Goran Kovačić/PIXSELL

POLICIJA je otkrila i uhitila trojicu muškaraca u dobi od 18, 24 i 30 godina koje sumnjiči za seriju krađa i jedno razbojništvo na kutinskom području.

Sisačko-moslavačka policija izvijestila je da 18-godišnjaka i 30-godišnjaka sumnjiči da su na području Kutine, od prosinca prošle do veljače ove godine, počinili razbojničku krađu i tri krađe.

Oni su iz trgovina mješovite robe ukrali ladice registar kasa s novcem, a ukupnu materijalnu štetu policija procjenjuje na 11.000 kuna. Obojica su kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Tinejdžer ukrao stvari pa ih dao prijatelju

Daljnjim istraživanjem nad 18-godišnjakom, utvrđeno je kako je u noći s četvrtka na petak, 6. na 7. veljače, u mjestu Banova Jaruga provalio u ugostiteljski objekt gdje je ukrao alkoholna pića i novac iz blagajne i aparata za glazbu.

Policija tvrdi i da je 24-godišnjak od osumnjičenog 18-godišnjaka dobio dio ukradenih predmeta, iako je znao da su ukradeni. Od 24-godišnjaka predmeti su oduzeti te je prijavljen za prikrivanje, dok je 18-godišnjak nadležnom državnom odvjetništvu prijavljen zbog teške krađe, kažu u policiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara