policija: uzrok nesreće kod ogulina je neprilagođena brzina

Tešku prometnu nesreću koja se jutros dogodila u Ogulinu i u kojoj je jedna osoba poginula kad je automobil sletio u Đulin ponor rijeke Dobre uzrokovala je neprilagođena brzina uvjetima na cesti, priopćila je karlovačka Policijska uprava. L

Kriminalističkom obradom policija je utvrdila i da je automobil vozio lakše ozlijeđen mladić, protiv kojega će se podnijeti kaznena prijava.

Zbog neprilagođene brzine, automobil opel ascona ogulinske registracije udario je u zaštitnu betonsku ogradu kod Trga hrvatskih rodoljuba, polomio je i sletio u kanjon rijeke Dobre, zvan Đulin ponor, dubok 45 metara.

U nesreći je poginuo 26-godišnji Dražen Žlimen iz Josipdola, 20-godišnja A.A. iz Plaškog teško je ozlijeđena - ima prijelom ruku i nogu, a 21-godišnji D.I. iz Otočca lakše je ozlijeđen.

Nesreća se dogodila u 4,40 sati. Ozlijeđene su nakon sat i pol iz rijeke, koja je na tome mjestu plitka, izvukli pripadnici ogulinske Gorske službe spašavanja i javne vatrogasne postrojbe. Automobil je još na dnu ponora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara